İnşaat Mühendisliği Bölümünde Mezuniyet Heyecanı

İnşaat Mühendisliği Bölümü 2018-2019 öğretim yılı mezuniyet töreni 03 Mayıs 2019 Cuma günü Merkez Kampüs spor salonunda gerçekleştirildi. Törende mezun öğrenciler coşku dolu anlar yaşadılar. Açılış konuşmasını takriben mezun öğrencilerimiz mühendislik yemini etmişlerdir. Ardından bölüm öğretim üyeleri tarafından öğrencilere başarı belgesi verilmiştir. Törene katılan tüm öğrenci yakınlarına ve misafirlere teşekkür eder, mezun öğrencilerimize mühendislik yaşamlarında başarılar dileriz.

30 Nisan 2019 Salı günü öğrencilerimizin düzenlediği mezuniyet yemeği İnşaat Mühendisleri Odası temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleştirildi. Yemeğe katılan öğrencilerimize İnşaat Mühendisleri Odası tarafından baret ve rozet hediye edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2019, Salı