İnşaat Mühendisliği Bölümü 3. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası Gerçekleştirildi

İnşaat Mühendisliği Bölümü ve İnşaat Topluluğu tarafından bölüm öğrencilerine birlik, beraberlik, dostluk ve takım ruhu kazandırmak için sportif faaliyetler kapsamında “İnşaat Mühendisliği Bölümü 3. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası” düzenlendi.

11 takım ve yaklaşık 120 öğrencinin katıldığı ve dostluk içerisinde gerçekleşen turnuvanın ödül törenine Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Tevfik Bayer, BESYO Müdürü Doç. Dr. Adnan Ersoy, Bölümümüz öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz katıldı. Kupa töreni, yapılan ikramlarla sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, Perşembe